Ieder mens wordt bewust in liefde geboren. We zijn alleen vergeten Wie wij Zijn! We hebben ons vrijwillig aangepast aan de conditionering van onze ouders, familie en maatschappij. Wij hebben er ook bewust voor gekozen om karma en oude overtuigingen te ervaren, waardoor wij andere kunnen helpen in hun levens processen.

 

Alles is energie! Wij zijn Lichtwerkers, Lichtbrengers, Bruggenbouwers en Vertalers van het ‘Vloeibaar Licht’. Samen maken wij de wereld mooier, beter en ‘lichter’! Ik werk samen met een mooie groep Lichtwerkers die ook hun zielsbestemming kennen.

 

Samenwerking:

“Alles wat je aandacht geeft groeit!”

Ingrid Jetten - von Oven van Essential Awakening met het Zielsportret.

 

Leven vanuit jouw zielskwaliteiten brengt je (weer) in contact met jouw essentie en authentieke kracht. Met jouw Zielsportret ontvang je een compleet 'pakket' van jouw innerlijke kompas, gericht op bezieling in je leven en intense levensvreugde.

 

Ben jij er klaar om de verbinding (opnieuw) te maken met jouw ziel?

Het Zielsportret laat je zien:

- Wie jij werkelijk bent

- Wat jouw essentie is en welke authentieke kracht jij hebt

- Wat jouw wensen zijn

- Wat jouw dromen zijn

- Wat jouw verlangens zijn

 

Als zielsastroloog geef ik vorm aan het onzichtbare. Het is mijn passie om mensen weer in contact te brengen met hun kern. Voor meer informatie over het Zielsportret.

Via Art Naar Je Hart  van Barbara van Stein

 

Ervaar de kunst om aandacht te geven aan waar je hart van gaat springen en je ziel van gaat zingen. Zo breng jij het vuur terug in je leven en hervind je weer de krachtige connectie met jezelf…en zoveel meer dan dat!

 

Het allerleukste om te doen, is samen te werken met collega ondernemers die eenzelfde passie hebben voor hun werk! Daarom ga ik volgende week een FB-live doen op de Wonderlijke Woensdag om 15.00 uur samen met medium Tineke van Dijk.

 

Tineke ken ik al jaren! Zij is heel zuiver, puur en pittig! Ook draait ze er niet om heen en ze is leuk! Dus zet het in je agenda, en stel je vraag tijdens de live!